Blogg

5 bra skäl till varför du bör skaffa en personlig tränare online

{{ author }} Rasmus Bojesen Indsendt i Oct 07, 2022

5 bra skäl till varför du bör skaffa en personlig tränare online

Ett sätt att få mer motivation, hitta strategier som fungerar och skapa disciplin när det kommer till träning är att anlita en personlig tränare eller fitnesscoach. Här är 5 anledningar till varför det är en bra idé att skaffa en personlig tränare online och hur han eller hon kan förbättra din träning, kost och fysik.

 

  1. Flexibilitet

När du inte behöver vara på gymmet vid en viss tidpunkt, kommer en hektisk livsstil inte att stå mellan dig och dina fitnessambitioner. Berätta helt enkelt för din tränare när du ska träna, med vilken utrustning och använd deras expertråd när och om du behöver det. Om du flyger på semester kan du med personlig träning online också anpassa en plan som fungerar när du är borta genom att ändra måltidsplaner och träningspass så att de passar dig.

 

  1. Tillgänglighet

Även om du inte har din tränare bredvid dig på gymmet, kommer du att kunna kontakta dem direkt online. Det betyder att du kan ställa frågor, skicka bilder eller filmer och få svar ganska snabbt. Du kommer även att kunna kontakta dem när du behöver istället för att bara dyka upp på ett träningspass en gång i veckan. Att skicka sms till din PT när du inte är säker på vilken måltid du ska göra av det du har i kylen eller när du inte kan ta dig till gymmet och behöver ett träningspass med begränsad utrustning är ovärderligt.

 

  1. Ger dig kunskap

Din vanliga personliga PT-upplevelse kan sluta med att de ställer in varje övning åt dig. Det här kan vara bra för tillfället eftersom det är ett mindre jobb för dig, men när du väl kommer in på gymmet kan du lämnas helt okunnig om hur du använder maskinerna. Med online personlig träning och en virtuell personlig tränare hjälper och guidar du dig om hur du lägger upp varje övning och bygger din kunskap. Detta innebär att du kan gå in på vilket gym som helst och veta exakt hur du ska använda maskinerna och exakt hur du ställer in dina övningar.

  

  1. Någon at Lita på

 

En online-PT är som att ha det bästa av två världar. Du får dra nytta av deras kunskap när du inte är säker på något genom att skicka ett meddelande till dem, men du kan också gå till gymmet eller träna hemma utan att känna att du har slutfört ditt träningspass helt själv. Att bygga upp detta självförtroende med olika rörelser och övningar görs mycket lättare när du vet att du byggt det på egen hand, samtidigt som du är säker på att din form är korrekt. Detta självförtroende betyder att du har självförtroendet och kunskapen för att få ett bra träningspass oavsett var du är.

 

  1. Ansvar

 

En online-PT ger dig tillgång till din PT:s kunskap 7 dagar i veckan, så att du kan ställa alla frågor du behöver när du behöver dem. Detta innebär också att din PT kommer att kunna hålla dig ansvarig för dina mål och regelbundet kolla in med dig hur dina träningsprogram och måltidsplaner går. Detta ansvar kan vara den push du behöver för att nå dina träningsmål. Att göra en lång historia kort När saker och ting börjar se lite mer osäkra ut igen oroar sig många av oss för att förlora våra nyåtervunna träningsframsteg. En online-PT kan lägga till lite normalitet till din träningsrutin och ge dig en ny utmaning att fokusera på. Definitivt värt att överväga för att hålla både din kondition och ditt självförtroende uppe.

 

 Men kom ihåg

 

Det är inte nog bara at träna. Restitution är mycket viktig. Och det är här at våran Powerboost Massagepistol från Sharper Image perfekt för ändamålet. Den är perfekt för att lossa muskelspänningar i hela kroppen och hjälper till med återhämtning. Den har fyra inkluderade massagehuvuden och du kan justera massagenivån när som helst. Sharper Image är ledande inom fitness, hälsa i USA och lanserades i norden i 2021. Sharper Image Powerboost Massagepistol kan beställas på denna sidan.