Blogg

Har du också problem med ländryggssmärta?

{{ author }} Rasmus Bojesen Indsendt i Sep 27, 2022

Har du också problem med ländryggssmärta?

Många kvinnor är särskilt bekanta med problem med ländryggssmärta. Enligt sundhed.dk är det ganska normalt att kvinnor har ont i ländryggen, särskilt efter graviditet. Det kan vara när du går i trappor, går ur bilen eller när du ska lyfta olika föremål. Men vad kan man göra åt ländryggssmärtor? Det är såklart en väldigt bra idé att träna, men ett annat sätt att behandla sin smärta är med massage, stöd och värmekuddar. Har detta väckt ditt intresse? Så läs vidare för att få tips om hur du enkelt kan bli av med smärtan.

 

Ryggbälte

En av lösningarna vi har på painhunter.dk är det fantastiska Copper Fit Rygg Bälte, som har fyra inbyggda stabilisatorer och hjälper till att stödja nedre ryggmusklerna. På så sätt blir det mindre belastning på ryggen och därmed minskar också smärtan. Ryggbältet har även inbäddade kopparfibrer som minskar svettlukten och som främjar rörligheten. Ryggbältet stabiliserar ryggen på fyra olika parametrar, som säkerställer att ryggen är rak hela dagen. Om du vill bli av med din ländryggssmärta och vill att din rygg skal bli frisk och stark kan du beställa ryggbältet från Copper Fit här hos oss.

 

Ryggbälte med både värme och kyla

En annan bra idé, om du vill bli av med din ländryggssmärta, är att använda ett ryggbälte som kan tillföra både värme och kyla till ryggen. På painhunter.se har vi ett ryggbälte som ger både värme och kyla samtidigt som stödjer de nedre ryggmusklerna mot ytterligare skador. Ryggbältet är även perfekt om du är aktiv och tränar och ökar även blodcirkulationen i kroppen. Har du börjat träna igen, kan detta också orsaka smärta och därför kan det även vara till hjälp att bära ett ryggbälte utanför träningen, vilket kan hjälpa mot ryggsmärtor och också hjälpa till med återhämtningen. Om du vill bli av med din ländryggssmärta och få din rygg frisk och stark kan du beställa ryggbältet från Copper Fit med värme och kyla här hos oss.

 

Massagepistol

Om du lider av ont i ländryggen av till exempel överbelastning, graviditet eller träning är massage viktig för att hjälpa till med din återhämtning och för att säkerställa att du kan bli av med smärtan. Men att massera sig själv är inte alltid möjligt och det är också tröttsamt. Massage är också dyrt att gå till och svårt att få andra att göra. Därför kan en massagepistol vara den perfekta lösningen där du alltid enkelt kan massera ländryggen och bli av med smärta. Hos painhunter.se har vi en Powerboost Massagepistol från Sharper Image som är perfekt för ändamålet. Den är perfekt för att lossa muskelspänningar i hela kroppen och hjälper till med återhämtning. Den har fyra inkluderade massagehuvuden och du kan justera massagenivån när som helst. Sharper Image är ledande inom fitness, hälsa i USA och lanserades i norden i 2021. Så om du vill bli av med din ländryggssmärta och få en frisk, stark och hälsosam rygg kan du beställa Sharper Image Powerboost Massagepistol här hos oss.

 

Det finns en lösning på dina problem

Så kanske är du en av dem som lider av smärtor i nedre delen av ryggen efter överbelastning eller graviditet. Ryggvärk har nästan blivit normalen hos många, men som tur är finns det hjälp att få. Här på painhunter.se rekommenderar vi starkt att använda ett ryggbälte för att stabilisera ryggen tillsammans med en massagepistol som kan hjälpa till att massera ryggen så att den kan återhämta sig och så att du kan bli fri från smärtan. Din hälsa och ditt välmående är vårt största mål!