• 5-stjärnig Trustpilot
 • Leverans inom 1-5 dagar
 • E-com Europe Verified
 • Fraktfritt
 • 5-stjärnig Trustpilot
 • Leverans inom 1-5 dagar
 • E-com Europe Verified

Om oss

Hos oss är shopping enkelt och snabbt. För att handla hos oss måste du gå igenom fem steg:
 1. Lägg massagepistolen i korgen.
 2. Acceptera våra villkor och sekretesspolicy.
 3. Ange dina uppgifter.
 4. Välj frakt / betalningsmetod.
 5. Kontrollera att all information är korrekt på samlingssidan och godkänn köpet.
Vad står vi för?

Painhunter är en webbshop som erbjuder massagepistoler till alla som tror på oss. Vi kan garantera att vår produkt kan hjälpa dig med din träning, vardag eller smärta.

Vi värdesätter kvalitet, högsta service, rimligt pris och snabb leverans. Vi brinner för att våra kunder får den bästa upplevelsen, både med inköp, service och möjliga frågor. Därför har vi en leveranstid på 1–2 arbetsdagar och vi svarar på alla frågor inom 24 timmar.

Hur det hela började

Allt började med att vi insåg att det var svårt att hitta en massagepistol för mindre än 3000 SEK och där kvaliteten fortfarande var i toppklass. Behovet var där, men produkten var inte där.  Vi såg möjligheten att kunna få sälja en produkt till dig till ett rimligt pris, utan att tumma på kvaliteten.

Vi är ett litet team som brinner för det vi gör. Det hela började som ett enkelt projekt som vi ville testa, men vi fick länge och länge i processen och vi är nu en väletablerad webbshop med över.

Vad kan vår produkt göra?

Vår produkt har många egenskaper som kan användas för hela kroppen. Du kan justera hastigheten så att den anpassas efter dina behov och det finns fyra munstycken som du enkelt kan ta av och på. Dessutom är massagepistolen laddningsbar och lätt att ta med sig på språng!