Hos oss är shopping enkelt och snabbt. För att handla hos oss måste du gå igenom fem steg:

1)
Lägg till den önskade varan i korgen.
2) Acceptera våra villkor och sekretesspolicy.
3)Ange dina uppgifter.
4) Välj frakt/betalningsmetod.
5)Kontrollera att all information är korrekt på samlingssidan och godkänn köpet.


Vad får vi?
Painhunter.dk är en online-webbshop som erbjuder massageprodukter till alla. Vi kan garantera 100% att vår produkt kan hjälpa dig med din träning, vardag eller smärta.

Vi värdesätter kvalitet, högsta service, rimligt pris och snabb leverans. Vi brinner för att våra kunder får den bästa upplevelsen, både med inköp, service och möjliga frågor. Därför har vi en leveranstid på 1–5 arbetsdagar och vi svarar på alla frågor inom 24 timmar.

Hur det hela började
Allt började med att vi insåg att det var svårt att hitta en massagepistol för mindre än 3000 DKK där kvaliteten fortfarande var i toppklass. Behovet fanns, men produkten fanns inte.  Vi såg möjligheten för att kunna sälja en produkt till dig till ett rimligt pris, utan att gå ner på kvalitet.

Vi är ett litet team som lever för vårat arbete. Det hela började som ett litet projekt som vi ville testa, men painhunter.se bara växte och växte och nu är vi en väletablerad webbshop med över 2000 nöjda kunder.

Vad kan vår produkt göra?
Vår produkt har många egenskaper och kan användas för hela kroppen. Du kan justera hastigheten så att den anpassas efter dina behov och det finns det fyra huvuden som du enkelt kan ta av och på. Dessutom är massagepistolen laddningsbar och lätt att ta med sig när du reser!