Allmän information

Painhunter ApS
Ny adelgade 5, 2.tv
1104 København K
E-post: hejsan@painhunter.se

PRIS

Vid förseningar, restorder eller om varor är utsålda, så försöker vi informera dig så snart som möjligt och vad vi kan göra åt det. Eventuellt kan vi ge dig pengarna tillbaka eller hjälpa dig att hitta en liknande vara.

BETALNING

Painhunter tar VISA-kort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Klarna. Betalning dras från ditt konto när varan skickas. Alla belopp är i svenska kronor och inkluderar MOMS.

LEVERANS

Painhunter försöker till sitt yttersta att skicka beställningar som görs före kl. 14 samma dag. Vi levererar till hela sverige. Frakt är gratis till paketaffärer. Frakt till dörren kostar 55 SEK. Dina varor skickas med PostNord, DAO, Bring eller GLS.

OBS: Om det inte finns plats vid utlämningsstället så flyttas ditt paket till närmaste andra utlämningsställe och du kommer att få besked direkt. Kontakta kundtjänst om problem uppstår. Varorna skickas varje vardag. Din vara levereras inom 1–5 arbetsdagar efter beställning.

KLAGOMÅL

En 2-årig reklamationsrätt beviljas i enlighet med handelslagen. Rätt till reklamation gäller vid defekter i material och / eller tillverkning.
Vi kan ta beslut om att låta reparera, byta ut, returnera pengarna eller sänka priset, beroende på den specifika situationen.
Klagomålet gäller ej fel eller skador som begås av felaktig hantering av produkten / tjänsten. Du måste klaga inom en "rimlig tid" efter att du har upptäckt felet / felet. Om du klagar inom två månader efter att felet upptäcktes kommer klagomålet alltid att vara i rätt tid.

Om ditt klagomål är motiverat återbetalar vi naturligtvis dina (rimliga) fraktkostnader. Varan måste alltid skickas tillbaka i korrekt förpackning. Kom också ihåg att få ett kvitto för frakt så att vi kan återbetala dessa kostnader.
Vid retur, klagomål och användning av ångerrätten måste varan skickas till:

ShopMovers ApS
Nørre Allé 70F, 1: a våningen
8000 Århus C
Leveranser tas inte emot via postförskott.

Ångerrätt

Du kan returnera varor inom 14 dagar efter att du handlat och mottagit varan från oss. Om du har beställt flera olika artiklar i en beställning, men de levereras individuellt, löper tidsfristen från den dag du fick den sista varan.

Tidsfristen innebär att du har 14 dagar på dig att meddela oss om du ångrat ditt köp. Du kan skicka ett mejl till hejsan@painhunter.se eller använda dig av standard beställningsformuläret, som du hittar längst ner i villkoren.

Du kan inte avbryta köpet genom att vägra ta emot varan.

Avbeställningsformulär kan laddas ner genom att klicka här.

Retur

När du har meddelat oss att du vill avbryta ditt köp har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka varan till oss.

Du måste själv stå för returkostnaden och du är ansvarig om skador uppstår under transporten. Dvs. du bär ansvar från tidpunkten för leveransen tills det att artikeln har mottagits i retur.

När du returnerar är du personligen ansvarig för att föremålet är ordentligt förpackat. För att underlätta behandlingstiden uppskattas det om du bifogar en kopia av orderbekräftelsen i paketet.

Om du vill skicka varan tillbaka till oss kan vi hjälpa till med en returetikett. Vi krediterar sedan fraktkostnaden i din återbetalning. Om returen utförs på eget bevåg så
skicka till:

ShopMovers ApS
Nørre Allé 70F, 1: a våningen
8000 Århus C

Du kan inte skapa en retur genom att vägra att ta emot varan utan att först tydligt meddelat oss detta samt fått en bekräftelse.

PRODUKTENS SKICK NÄR DEN RETURERAS

"Du är ansvarig om det uppstått ett minskat värde av varorna som härrör från annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans funktion"

Med andra ord kan du prova artikeln som om du provade den i en fysisk butik. Om artikeln har testats utöver vad som beskrivs ovan, anses den vara använd. Vilket innebär att du vid annullering av köpet endast får del eller inget av köpbeloppet returnerat, beroende på varans kommersiella värde vid mottagandet.

För att få tillbaka hela inköpsbeloppet måste du endast ha provat varan, utan att använda den.

ERSÄTTNING

Vid återbetalning, vänligen bifoga bankinformation i form av clearing- och kontonummer så att det överenskomna beloppet kan överföras. Informationen kan tillhandahållas per post eller annat elektroniskt formulär eftersom det ej består av konfidentiell information och endast kommer att användas för att fullgöra återbetalningen.

ÅNGERRÄTT

Om du ångrar ditt köp får du naturligtvis tillbaka pengarna Om det finns nån form av avskrivning som du hålls ansvarig för så dras den från den inbetalda summan. När du utnyttjar ångerrätten kommer alla betalningar som erhållits från dig, inklusive leveranskostnader (dock exklusive tilläggskostnader om ett eventuellt val av en annan leveransform än den billigaste formen av standardleverans som vi erbjuder gjorts), återbetalats utan dröjsmål och inom 14 dagar från det datum då vi har vi bekräftat ditt återköp.

Återbetalningen sker med samma betalningsmetod som du använde, såvida du inte uttryckligen har godkänt något annat. Vi förbehåller oss rätten att hålla återbetalningen tills det att vi har mottagit varan, om du inte innan dess kan uppvisa dokumentation på att du har returnerat den.

KLAGOMÅL

Ett klagomål om en produkt eller tjänst kan lämnas till Centrum för klagomålslösning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan presentera ditt klagomål till Center for Complaint Resolution via klagomålsportalen för styrelsen.
Länk: https://naevneneshus.dk/

Om du bor i ett annat EU-land kan du lämna in ditt klagomål till EU-kommissionens online-klagomålsplattform.

Webbadressen hittar du här: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Om du har några klagomål kan du skicka ett e-postmeddelande till vår e-postadress: kontakt@painhunter.dk

Policy för personuppgifter

Vi behöver följande information när du handlar hos oss: Namn, adress, telefonnummer samt e-postadress.

Vi registrerar och vidarebefordrar den personliga information som är nödvändig för att kunna leverera varan till dig.

Den personliga informationen registreras hos ShopMovers ApS och lagras i fem år, varefter informationen raderas.

Dessutom samarbetar vi med ett antal andra företag som lagrar och bearbetar data. Företag behandlar information enbart för vår räkning och får inte använda den för sina egna eller andras syften.

Vi använder oss enbart av företag som behandlar data inom den Europeiska unionen, eller från länder som på ett tillfredsställande sätt kan skydda din information.

Företaget som är ansvarigt för uppgifter från painhunter.dk är ShopMovers ApS.

Du har rätt att få inblick i vilken personlig information vi lagrar i ditt namn.

Om du anser att informationen är felaktig har du rätt att få den korrigerad. I vissa fall kan vi radera dina personuppgifter om du begär det. Det kan t.ex. vara om dina uppgifter inte längre är nödvändiga för det ändamål vi skulle använda dem för. Du kan också kontakta oss om du tror att dina personuppgifter behandlas i strid med lagen. Du kan skriva till oss på: hejsan@painhunter.se